Creaclub

De creaclub geeft kinderen en volwassenen een mogelijkheid om iets creatiefs te maken voor in en om het huis. Dit gebeurt d.m.v. workshops en creatieve middagen op woensdag. De woensdagmiddag is speciaal voor kinderen en wordt op locatie gegeven. De workshops zijn op aanvraag en bij voldoende belangstelling. Alle creatieve decoraties worden in overleg en seizoensgebonden gemaakt. De decoraties worden op de foto gezet en geplaatst op de website. Natuurlijk worden ze daarna mee naar huis genomen.

Informatie over de workshop of kindermiddag kunt u aanvragen via het contactformulier.

Een gezellige creaworkshop voor de vrijwilligers van MEE

mee26 mee25 mee24 mee23 mee21 mee20 mee19 mee18 mee9 mee10 mee11 mee12 mee14 mee15 mee16 mee17 mee8 mee7 mee6 mee4 mee3