Braderie inschrijfformulier

Braderie met Allure in Dordrecht!

Sfeervolle markt met de leukste artikelen, muziek en veel activiteiten voor groot en klein. Een open gratis evenement met gezellige braderie, waarbij volwassenen en kinderen in het zonnetje worden gezet. Op deze dag wordt er veel volk verwacht uit de stad maar ook uit de omgeving. Markt kramen komen door de staat als een gezellig marktlint. Inschrijvingen voor alle soorten handel mogelijk. Ook hobbyisten en verenigingen kunnen het product presenteren. Bel!

We hebben leuke kramen beschikbaar voor verhuur. Haal jou inschrijfformulier om een kraam te huren op voor de aankomende braderie in de Mirakel-winkel aan de Reeweg Oost 51.

Voor meer informatie: 078-6456259 of 06-40822430 of via email: braderiesallure@hotmail.com.

Dit is een open evenement / braderie, geen toegangsprijs, waarbij volwassenen en kinderen plezier kunnen hebben. Er zijn niet alleen kramen met leuke artikelen, maar ook muziek en activiteiten voor de kinderen.

Bel of mail voor info!

Als u deel wilt nemen graag onderstaande formulier uitprinten en invullen of digitaal doorsturen naar braderiesallure@hotmail.com:

Stichting Allure

Reeweg Oost 51

3312 CK  DORDRECHT

INSCHRIJFFORMULIER BRADERIE REEWEG OOST  20 JULI 2019

Uw bedrijfsnaam

Straat + huisnummer

Postcode

Uw e-mail

KvK nummer

BTW nummer

Welke producten verkoopt u

Benodigde aantal kramen Prijs € 45,00

(1 kraam is 4 meter)

Stroom nodig

Wij gaan akkoord met de voorwaarden

Handtekening

Reglement deelname markt.

Opgaven en betaling voor deze braderie dient via dit inschrijfformulier ingediend te worden. Dit is dan gelijk de bevestiging en de factuur voor de braderie.

De factuur dient gelijk met het inschrijfformulier betaald te worden. De inschrijving is definitief als het verschuldigde bedrag voldaan is.

Bij niet tijdige betaling houdt de organisatie zich het recht voorbehouden de kraam of plek aan een ander te vergeven.

Enige dagen voor aanvang van de markt ontvangt u per e-mail het kramenplan. Verder ontvangt u tegelijkertijd de eventuele benodigde informatie.

Ongeveer twee uur voor aanvang van de markt staan de kramen klaar. Indien u eerder komt kan niet de garantie gegeven worden dat u reeds naar uw kraam of plek kunt gaan. De kraam is ongeveer 4 meter breed en 1.5 meter diep. De kraam of plek is voorzien van uw inschrijfnummer. Uw auto dient u zo snel mogelijk weer weg te zetten.

Indien uw stroom nodig heeft dient uzelf kabels mee te nemen. Bijna altijd is het mogelijk bij een winkelier stroom te verkrijgen. Een eventuele vergoeding hiervoor dienst u zelf te regelen.

U dient aan alle wettelijke verplichtingen en regelgeving te voldoen die voor u van toepassing is.

Indien door (veiligheids-)omstandigheden, buiten de wil van de organisatie om, zal er geen betaling teruggegeven worden.

Indien de kraam of pek een half uur na aanvang van de markt niet in gebruik is genomen, behoudt de organisatie zich het recht voor om de kraam of plek aan een ander toe te wijzen. Er vindt geen restitutie van het inschrijfgeld plaats.

U mag alleen artikelen verkopen waarmee u zich heeft ingeschreven.

De kraam of plek dient gedurende de volledige marktijd bezet te blijven.

Het uitdelen van folder, flyers, reclamemateriaal of dergelijke is uitsluitend toegestaan in de 1.5 meter rondom uw kraam of plek.

U dienst de gebruikte kraam of plek schoon achter te later. U bent verplicht uw afval mee te nemen.

U bent verplicht alle aanwijzingen van de organisatie, politie, brandweer e.d. onverwijld op te volgen

Bij uitsluiting van (verdere) deelname aan de markt door handelingen in strijd met dit reglement kan de organisatie u verwijderen.

De organisatie is niet verantwoordelijk en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies, diefstal of schade in welke vorm dan ook, voorafgaand, tijdens of na afloop van de markt.
Deelnemen aan de markt is geheel voor eigen risico.

Gebruik voor de betaling de volgende bankafrekening: Stichting Allure/Rabo Bank- NL53RABO0312585578